Mijn diensten

  • Een intakegesprek. Hierin verzamel ik jouw persoonlijke informatie, bepalen we je doelstellingen, en we stellen een plan van aanpak op. 


  • Persoonlijke begeleiding tijdens het sporten. Ik loop  één, twee of drie keer per week, een uur lang met je mee. Je gaat heerlijk aan de slag onder mijn toezicht. 


  • Een persoonlijk trainingsschema. Als je zelfstandig wilt sporten, kun je dit doen met een door mij opgestelt trainingsschema. Ik leg je alle oefeningen uit, zodat je deze zelfstandig kunt uitvoeren. 


  • Evaluaties. Elke vier weken gaan we beoordelen hoeveel progressie er is gemaakt. We passen de schema's aan waar nodig.


  • Whatsapp contact. Als je vragen hebt die niet kunnen wachten tot onze volgende afspraak, kun je me altijd een berichtje sturen via Whatsapp. 

06 11 98 52 23

Locatie  & voorzieningen 

Ik ben van mening dat je overal, en met veel (of juist geen) voorzieningen kunt werken aan je (fysieke) gezondheid. Maar het kan soms erg fijn zijn om een goede locatie, met de juiste voorzieningen en materialen tot je beschikking te hebben. 

Daarom ga ik gebruik maken van de locatie en materialen van FitterbijdeWit in Hardinxveld-Giessendam. 
Het voordeel hiervan is dat je de zelfstandige trainingen ook hier kunt uitvoeren. 

Het is de bedoeling dat je lid wordt (of al bent) van Fitterbijdewit. Een basisabbonement is voldoende.